اطلاعات ویزای اندونزی

مدارک لازم جهت اخذ ویزا اندونزی

1- کپی پاسپورت + اصل (6ماه اعتبار)

2-کپی شناسنامه تمام صفحه

3- کپی کارت ملی

4- 2 قطعه عکس 3*4

5- مانده حساب بانکی (مبلغ بالای 10.000.000 میلیون تومان)

6- پر کردن فرم اپلی کیشن (آدرس، شماره منزل و شماره همراه + قصد سفر)

7- کانفرم هتل و پرواز

8- لازم به ذکر است که مدت ویزا 10 تا 20 روز میباشد و اعتبار آن 3 ماه می باشد.

 

خیابان شریعتی ، بعد از سه راه ملک ، نبش خیابان پلیس ، پلاک 639 ، طبقه 1 ، واحد 1
info@mahtaseir.com
021-88473040