اطلاعات ویزای هندوستان

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی کشور هندوستان :

    اصل شناسنامه و کارت ملی .
    اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار .
    2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .

    رزرو هتل و بلیط .
    آدرس محل سکونت و محل کار و شغل متقاضی .

 

 انواع ویرا کشور هندوستان :

    ویزا توریستی
    ویزا دانشجویی

    ویزا تحقیقاتی .
    ویزا تجاری

 

نکاتی در مورد ویزا های کشور هندوستان :

ویزای توریستی کشور هندوستان از تاریه صدور دارای اعتبار 3 ماهه است و شما پس ار ورود به کشور هندوستان 30 روز اجازه اقامت در این کشور را دارید و ویزای توریستی در هند قابل تمدید نمی باشد.

دریافت ویزا توریستی هند حداقل 20 روز کاری به طول می انجامد و در موارد خاص این زمان طولانی تر نیز می شود .

توجه فرمائید در هنگام مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت تمام اطلاعات فرم های ارائه شده توسط سفارت را به طور کامل و دقیق بنویسید و هنگام مصاحبه فقط رزرو هتل و بلیط هواپیما ( اگر نتوانستید هتل را رزرو کنید از هتل هایی اتاق بگیرید که امکان کنسل کردن آنها وجود داشته باشد ) را با خود به سفارت ببرید .

خیابان شریعتی ، بعد از سه راه ملک ، نبش خیابان پلیس ، پلاک 639 ، طبقه 1 ، واحد 1
info@mahtaseir.com
021-88473040