اطلاعات ویزای سنگاپور

مدارک مورد نیاز جهت اقدام و درخواست ویزا سنگاپور

 ارسال اسکن صفحه اول گذرنامه. توجه: گذرنامه باید حداقل ۶ ماه از تاریخ سفر مسافر اعتبار داشته باشد

 ارسال اسکن یک قطعه عکس پرسنلی پاسپورت سایز با پشت زمینه سفید و از روبرو

رزرو هتل ( رزرو هتل یا خرید پکیج مسافرتی جهت اخذ ویزای توریستی سنگاپور الزامی می باشد و می توانید همزمان با درخواست ویزا از آژانس  درخواست نمایید

 

خیابان شریعتی ، بعد از سه راه ملک ، نبش خیابان پلیس ، پلاک 639 ، طبقه 1 ، واحد 1
info@mahtaseir.com
021-88473040