اطلاعات ویزای تایلند

اصل و کپی بليط(حتما در یک صفحه A4) تاييد شده هوايی به مقصد

تايلند الزامی است.
یک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)
اصل گذر نامه
کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)

اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از شش ماه باشد.

تکميل کردن 1 برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.)

جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است

خیابان شریعتی ، بعد از سه راه ملک ، نبش خیابان پلیس ، پلاک 639 ، طبقه 1 ، واحد 1
info@mahtaseir.com
021-88473040