اطلاعات ویزای چین

مدارک لازم برای ویزای چین

    اصل پاسپورت
    ۲ قطعه عکس
    مشخصات فردی

    تمکن مالی به ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان فقط برای ویزای گروهی

    ویزای تجاری چین با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت
    ,ویزای گروهی چین برای حداقل ۵ نفر و اقامت حداکثر ۳۰ روزه

    ویزای توریستی گروهی به صورت عادی: ۵ روز کاری
    ویزای توریستی گروهی به صورت فوری : ۳ روز کاری
    ویزای تجاری چین عادی : ۱۵ روز کاری

    ویزای گروهی چین برای گروه اخذ میشود که تعداد نفرات این گروه حداقل ۵ نفر باید باشند.
    روزهای کاری سفارت چین برای صدور ویزای چین ، یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه هست.
    بسته به شرایط ممکن است احتیاجی به گواهی تمکن مالی نباشد.

 

خیابان شریعتی ، بعد از سه راه ملک ، نبش خیابان پلیس ، پلاک 639 ، طبقه 1 ، واحد 1
info@mahtaseir.com
021-88473040